Riool Ontstoppen

Vanaf €79,- Uw Afvoer of Riool Ontstopt!

In de meeste gevallen ontstoppen wij de afvoer/riool van uw WC, Gootsteen, Douche of andere locatie al voor het starttarief van €79,- inclusief BTW. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet materieel, 3 maanden garantie en 1 meter diep de leiding ontstoppen. Mocht de verstopping dieper liggen dan 1 meter, dan betaalt u bij ons slechts €8,- per extra meter. Wij bereken dus geen uurtarief! Dit is bijna altijd voordeliger dan bij een bedrijf dat een hoog uurloon rekent. Wij zijn dus, net als u, gebaat bij het snel ontstoppen van de leidingen. Doordat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het ontstoppen van afvoeren en rioleringen, werken wij snel en vakkundig.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak: 06-813 033 14

Geen Succes = Geen Betaling!

99,9% van de verstoppingen lossen we op. Wanneer dit niet het geval is betaalt u helemaal NIETS! Wanneer de verstopping zo diep zit, dat het de verantwoordelijkheid van de gemeente is, dan betaalt u ook helemaal NIETS! Wij nemen dan contact voor u op met de gemeente, zodat zij het snel gaan verhelpen.

3 Maanden Garantie op Ontstopte Afvoer!

Wanneer binnen 3 maanden de afvoer/riool die wij hebben ontstopt opnieuw verstopt is, komen wij GRATIS langs om de leiding opnieuw te ontstoppen.

Avond- en Weekendtarief is slechts €119

Ook ‘s avonds of in het weekend komen we langs om leidingen te ontstoppen. Dit doen we vanaf €119. Mocht de verstopping dieper liggen dan 1 meter, dan betaalt u slechts €12 per extra meter.

Wij ontstoppen afvoeren en rioleringen in de regio Utrecht en omstreken
Regio Ontstoppen van Afvoeren en Rioleringen

Waarom Stichtse Riool Reiniging?

Stichtse Riool Reiniging Andere Bedrijven
Starttarief Slechts €79 Veelal méér dan €100
Extra werk €8 per extra meter Vaak méér dan €100 per uur
Kwaliteit Meer dan 25 jaar ervaring Veelal wisselend personeel
Geen Succes? = Geen Betaling Vaak toch starttarief betalen
Avond/Weekend? 50% Extra Tot 100% Extra Kosten
Garantie 3 Maanden Geen tot 3 maanden